Pro Rege en AMOS voelt als thuis

Pascal Riet, directeur van basisschool Pro Rege wil ik bedanken voor de fijne samenwerking gedurende de afgelopen 15 jaar. Wat zijn we altijd goed ontvangen door jou en je team bij Pro Rege! Ik ben heel erg dankbaar voor jouw enthousiasme over Verhalenfabriek; destijds al bij De Rietlanden en daarna bij De Noordmans en Pro Rege. Wat kennen we elkaar al lang!! 


2020 is voor Verhalenfabriek feestelijk, omdat we 15 jaar bestaan en daarvan al voor het 7e schooljaar culturele taallessen verzorgen, wanneer de eigen leerkracht er één of meerdere dagen niet kan zijn. 

Inmiddels is er een mooi Verhalenfabriek-team opgebouwd van leerkrachten of (bijna) leerkrachten-in-opleiding, die ook het reguliere programma kunnen draaien, indien gewenst. 


Een groot aantal Verhalenfabriekers heeft op deze manier al de weg naar een vaste baan in onderwijs gevonden; gewoon door veel in te vallen, rond te kijken, te ervaren en vlieguren te maken, zodat ze een zachte landing kunnen maken bij een fijne school. 


Omdat jij ons vanaf het begin hebt omarmd Pascal, zou ik je graag een aantal vragen stellen. 


Komen ze: 

Wanneer gebruik je Verhalenfabriek?
‘In alle groepen, vooral bij kortdurend ziekte-verzuim.’


Wat is je ervaring met de invallers van Verhalenfabriek? 
‘Meestal heel positief; we hebben er zelfs al eens een vaste collega aan overgehouden.’


Hoe lang heb je al ervaring met Verhalenfabriek? 
‘Vanaf de start! Daarvoor werkte Francine zelfs als collega bij basisschool De Rietlanden.’ 


Wat merk je van de voorbereiding & begeleiding van Verhalenfabriek?

‘Altijd op maat, ik laat met een heel gerust hart een groep aan jullie over.’


Wat wil je verder nog zeggen tegen ons? 
‘Ik ben echt ontzettend blij met Verhalenfabriek; of jullie nou je eigen geweldige programma draaien of dat van ons volgen!’


Dankjewel Pascal, je begrijpt dat ik me op jouw scholen altijd thuis heb gevoeld en dat is zo te horen wederzijds. Ik kijk uit naar de volgende 15 jaar!


stuur door:    deel:    

Video

Nieuwsbrief